Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Ben Messaud - 2 januari 2012 22:47

Det finns två effektiva sätten att röka sin sista cigarett på:

- Det ena är hur enkelt som helst. Du behöver inte göra något. Den gången du röker din sista cigarett kommer, hur snart som helst, som brev på posten eller plötsligt som en oväntad gäst , eller ett överraskande hjärtinfarkt. Kanske den cigaretten är på väg till din butik och de pengarna du köper med är redan i din plånbok. Kanske är den cigaretten hos en annan rökare som vill göra dig en "tjänst" (en giftig tjänst). Du kan inte veta det. Detta om du inte säger "Stopp". NU. Vet du hur många människor och kanske katter som blir ledsna, hur många ögon blir tårfyllda och hur många hjärtan blir förkrossade om du väljer denna passiva metod?. Du kan räkna själv. Glöm inte barnen och grannens hund som du har klappat många gånger...

- Det andra är att du bestämmer när du köper ditt paket och säger till den första och sista cigaretten du tar fram: "Du..., din jäk-- kriminelle, fy sexton-plus-ett på dig!!!; jag vet vad du är efter din j- lurstolle. Idag krossar jag dig innan du brinner..i helvete också...." Du slänger den och trampar på den med tyngden av hela din vilja, och du skrattar så att dina tjärasotiga lungor ekar av segerglädje. Inte nog med det. Du tar fram alla cigaretterna kvar i paketet och trampar "ihjäl" dem så att alla osynliga ögonen bakom gardiner och persienner som glor på dig från alla håll, vittnar förtjust om din modiga och bragdmeriterande gest. Du skrattar också åt alla cigaretter, (potensiella mördare) i alla butiker, i alla länder och i hela världen från Haparanda till Ystad.

Vet du hur många människor, vovar, katter och barn med alla sina nallar blir stormglada och ser upp till dig med beundran när du väljer denna metod. Rökna, jag menar RÄKNA själv... Nej, du kan inte räkna hur många. Gå nu till den cigaretten innan du glömmer den första raden i detta inlägg. Så där ja BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(OBS!: antal utropstecken efter bravo! (plus minus en (N) är det antal cig man behöver avstå  om man vill lyckas sluta röka. Testa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




     

Presentation

Omröstning

Vilken sorts kärlek tycker du är bäst/störst/finaste?
 Till dig själv
 Till Gud
 Till en medmänniska
 Till en egen älskning
 Till ev. egna barn
 Till pengar
 Till samlingobjekt
 Till kultur
 Till en idol från sport
 Till en idol från musikvärlden
 Till en hobby
 Till fru
 Till make
 Till prylar
 Till jobb
 Till kläder
 Till en historisk person
 Till värmen och solen
 Till resor
 Till mysiga hemmakvällar

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards